0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!
Productomschrijving
Deze unieke sidetable is niet alleen een handig opbergitem, maar ook een wijnrek én daarmee een statement-item. Je kunt jouw flessen wijn perfect bewaren in deze sidetable. De sidetable is er zelfs voor gemaakt! Niet alleen leuk, maar dus ook nog eens heel handig. Door het glazen bovenblad kun je de wijnflessen zelfs zien liggen. Dit geeft een heel speelse uitstraling aan jouw woonkamer of eetkamer! Je kunt daar natuurlijk ook mee spelen door bijzondere of kleurrijke flessen uit te stallen. Deze sidetable kan natuurlijk ook perfect neergezet worden in de keuken als decoratie-item. Bekijk dit wijnrek nu in een van onze woonwinkels of shop online. Bekijk ook eens onze gehele collectie sidetables.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76,5 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 38 cm
Breedte
: 120 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.