0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable Madagascar

275,-
Productomschrijving
De sidetable van glas Madagascar is chic, stijlvol en luxe. Ideaal om jouw woonkamer een hotel luxe uitstraling te geven met dit prachtige item. Je kunt ervoor kiezen met de chromen uitvoering te gaan, of de rosé gouden. Bepaal zelf wat het mooiste staat in jouw woonkamer, of waar jouw voorkeur naar uit gaat. Met deze mooie sidetable van glas haal je sowieso een eyecatcher in huis! In de serie Madagascar is ook een salontafel verkrijgbaar. Zo kun je jouw woonkamer helemaal afstylen met deze twee meubels en de rest van jouw meubels voor bij of naast deze sidetable van glas zoeken. Kijk voor de salontafel Madagascar hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 78 cm
Lengte
: 120 cm
In Showroom
: nee
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sidetable Madagascar .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Sidetable Madagascar vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.