0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable Madagascar

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Sidetable Madagascar vind je hieronder.
Productomschrijving
De sidetable van glas Madagascar is chic, stijlvol en luxe. Ideaal om jouw woonkamer een hotel luxe uitstraling te geven met dit prachtige item. Je kunt ervoor kiezen met de chromen uitvoering te gaan, of de rosé gouden. Bepaal zelf wat het mooiste staat in jouw woonkamer, of waar jouw voorkeur naar uit gaat. Met deze mooie sidetable van glas haal je sowieso een eyecatcher in huis! In de serie Madagascar is ook een salontafel verkrijgbaar. Zo kun je jouw woonkamer helemaal afstylen met deze twee meubels en de rest van jouw meubels voor bij of naast deze sidetable van glas zoeken. Kijk voor de salontafel Madagascar online en bekijk ook zeker eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 78 cm
In Showroom
: nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.