0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Schoenenrek Sam

30,-
Productomschrijving
Een schoenenrek is ideaal wanneer je niet dagelijks dezelfde schoenen draagt, of wanneer je er niet van houdt met schoenen door jouw huis te lopen. Je kunt schoenenrek Sam namelijk makkelijk bij de deur of in de gang plaatsen. Zelfs in een dunne gang is dit schoenenrek ideaal, omdat deze niet veel ruimte in beslag neemt. Zo kun je jouw schoenen wanneer je thuis komt, meteen opruimen en blijven ze niet slingeren. Het schoenenrek is uitgevoerd in staal, dus perfect voor een industrieel of modern interieur. En is uitgevoerd in ‘drie etages’. Zo heb je ruimte voor meerdere schoenen. Het schoenenrek is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Bekijk ook eens onze kapstokken, als je ook nog ruimte nodig hebt om jouw jassen bij de deur op te hangen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
Lengte
: 80 cm
Breedte
: 28,5 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.