0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schoenenrek Sam

50,-
Productomschrijving
Een schoenenrek is ideaal wanneer je niet dagelijks dezelfde schoenen draagt, of wanneer je er niet van houdt met schoenen door jouw huis te lopen. Je kunt schoenenrek Sam namelijk makkelijk bij de deur of in de gang plaatsen. Zelfs in een dunne gang is dit schoenenrek ideaal, omdat deze niet veel ruimte in beslag neemt. Zo kun je jouw schoenen wanneer je thuis komt, meteen opruimen en blijven ze niet slingeren. Het schoenenrek is uitgevoerd in staal, dus perfect voor een industrieel of modern interieur. En is uitgevoerd in ‘drie etages’. Zo heb je ruimte voor meerdere schoenen. Het schoenenrek is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en grijs. Bekijk ook eens onze kapstokken, als je ook nog ruimte nodig hebt om jouw jassen bij de deur op te hangen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 28,5 cm
Hoogte
: 45 cm
Lengte
: 80 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schoenenrek Sam vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.