0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schoenenkast Vestiaire

155,-
Productomschrijving
Schoenenkast Vestiaire is heel handig om in een hal of gang te plaatsen. Deze schoenenkast heeft namelijk ook een kapstok, een legplank bovenin, een spiegel, een kleine lade onderin en een lade om de schoenen in op te bergen. Deze schoenenkast heeft het dus allemaal. Daarnaast is de kast te leveren in een houtkleur en in het wit. Zo past deze schoenkast bij een modern én een landelijk interieur. Heel handige schoenenkast ook om sleutels en tassen aan op te hangen. Zo heb je alles bij de hand en op één plek. Heb je liever alleen een kapstok? Dat kan, kijk dan bij ons assortiment kapstokken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 26 cm
Hoogte
: 200 cm
Gewicht
: 31 kg
Breedte
: 98 cm
In Showroom
: Nee
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schoenenkast Vestiaire vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.