0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Schoenenkast Vestiaire

125,-
Productomschrijving
Schoenenkast Vestiaire is heel handig om in een hal of gang te plaatsen. Deze schoenenkast heeft namelijk ook een kapstok, een legplank bovenin, een spiegel, een kleine lade onderin en een lade om de schoenen in op te bergen. Deze schoenenkast heeft het dus allemaal. Daarnaast is de kast te leveren in een houtkleur en in het wit. Zo past deze schoenkast bij een modern én een landelijk interieur. Heel handige schoenenkast ook om sleutels en tassen aan op te hangen. Zo heb je alles bij de hand en op één plek. Heb je liever alleen een kapstok? Dat kan, kijk dan bij ons assortiment kapstokken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 31 kg
Breedte
: 98 cm
Diepte
: 26 cm
Hoogte
: 200 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.