0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3
Productomschrijving
Deze super handige schoenenkast is de musthave voor in jouw hal of gang. Zorg voor een geordende binnenkomst, waar al jouw spullen zijn opgeborgen. De schoenenkast Rudolf bestaat uit twee onderdelen. Een kapstok met spiegel en de onderkastjes. Deze kun je bij elkaar hangen, maar natuurlijk ook los van elkaar plaatsen. De kapstok heeft drie haken en op de plank erboven kun je ook nog spullen kwijt. De spiegel is ideaal wanneer je naar buiten gaat, maar nog een laatste 'touch-up' moet doen. Zoek je naast een kapstok of schoenenkast ook nog mooie decoratie voor in jouw hal of gang, bekijk dan ook zeker eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 180 cm
Diepte
: 25 cm
In Showroom
: Nee
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.