0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij zonsondergang luchtballon

54.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij van een prachtige zonsondergang met luchtballonnen is een echte blikvanger. Het is een schilderij waar je heel vrolijk van wordt, maar het is daarnaast ook heel chic. De kleurencombinatie zorgt voor een warme en romantische uitstraling. Ideaal dus als je voor die look wil gaan. Dit schilderij komt inclusief de zwarte lijst die op de foto is afgebeeld. Je bent dus in één keer klaar met jouw muurdecoratie. En je hoeft vooral niet moeilijk te doen om de goede afmetingen te vinden, want deze lijst en het schilderij zijn perfect op elkaar afgestemd, Shop dit schilderij van de zonsondergang nu in de WOONENZO webshop of in één van de woonwinkels".
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij zonsondergang luchtballon.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.