0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij pier set van 3

Adviesprijs 79,95 69 14%
Productomschrijving
Deze drie prachtige schilderijen van een pier staan prachtig op zichzelf, maar ook perfect samen. Ze sluiten naadloos op elkaar aan. Het beeld is fotografisch en fantastisch. Je kunt deze schilderijen in alle volgordes hangen die je wil, maar je kunt er ook een speelse twist aan geven door ze niet naast elkaar, maar schuin boven elkaar te hangen. Shop dit schilderij van de pier nu in de webshop en bekijk daar al onze andere sets van 3. Of ga langs in een WOONENZO woonwinkel. Ben je ook nog op zoek naar aankleding in jouw woonkamer, slaapkamer, hal of gang? Bekijk dan ook eens onze nieuwe collectie lampen.
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij pier set van 3 ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.