0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij pier set van 3

79.95,-
Productomschrijving
Deze drie prachtige schilderijen van een pier staan prachtig op zichzelf, maar ook perfect samen. Ze sluiten naadloos op elkaar aan. Het beeld is fotografisch en fantastisch. Je kunt deze schilderijen in alle volgordes hangen die je wil, maar je kunt er ook een speelse twist aan geven door ze niet naast elkaar, maar schuin boven elkaar te hangen. Shop dit schilderij van de pier nu in de webshop en bekijk daar al onze andere sets van 3. Of ga langs in een WOONENZO woonwinkel. Ben je ook nog op zoek naar aankleding in jouw woonkamer, slaapkamer, hal of gang? Bekijk dan ook eens onze nieuwe collectie lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij pier set van 3 vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.