0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij natuur brug (150x100)

10/10 (1 review)
225,-
Productomschrijving
Dit schilderij van een brug in de natuur is een echte blikvanger. Dit schilderij neemt je zo mee de natuur van Chili in! En het is ook echt een plaatje, dit bos van Valdivia. Dus heel begrijpelijk wanneer je dit graag aan je muur wil hebben hangen! Met dit schilderij van de natuur haal je overigens ook heel makkelijk groen in huis. Zonder dat je er daadwerkelijk planten of bomen voor hoeft te kopen. Shop dit schilderij van de natuur nu snel en veilig in een WOONENZO webshop of in één van de woonwinkels. Over het schilderij zit gehard glas, wat niet alleen een beschermlaagje is, maar wat ook voor een chique uitstraling zorgt.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Te bekijken?
: Ja, in Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij natuur brug (150x100) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.