0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij natuur boten (60x80)

54.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij van de natuur en boten die dobberen is door de eenvoud bijzonder. De kleurencombinaties springen er meteen uit. Met dit schilderij aan jouw muur word je helemaal zen. Want wat een rust straalt het uit! En niet alleen rust. De kleuren en het beeld zijn ook prachtig en daardoor is dit schilderij uniek. Met de aanschaf van dit schilderij in de natuur met boten, krijg je ook de zwarte lijst die op de afbeelding te zien is er bij. Twee vliegen in één klap dus! Shop andere schilderijen van de natuur ook bij WOONENZO of ga langs in één van onze woonwinkels.
Wat klanten van ons vinden
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij natuur boten (60x80) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.