0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij meisje met de parel

69.95,-
Productomschrijving
Dit prachtige schilderij wil je toch hebben? Het meisje met de parel is niet alleen beroemd, maar ook nog eens mysterieus. En zal zeker prachtig hangen aan jouw wand! De schilderijen van de oude meesters zijn een trend van de laatste tijd, al waren ze natuurlijk altijd populair. Dit schilderij van het meisje van de parel is daar één van en zal jouw woning een karakteristieke uitstraling geven, Dit schilderij komt ook nog eens inclusief de zwarte lijst die op de foto afgebeeld staat. Shop nu snel online of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij meisje met de parel vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.