0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Afrikaanse vrouw rechts (70x90)

109.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij, waar een Afrikaanse vrouw op is afgebeeld, is super chic maar brengt je ook in de Afrikaanse sferen. Het is een handmade schilderij, dus je hebt een uniek item in huis. Het kleurgebruik in dit schilderij is bijzonder en het gouden geeft naast een elegante tint, ook een warme uitstraling. Dit schilderij is prachtig te combineren met het schilderij van de Afrikaanse vrouw die de andere kant op kijkt. Door het lichtelijke verschil in uitvoering, staan deze twee schilderijen prachtig bij elkaar. Shop nu al onze schilderijen met Afrikaanse vrouwen online of in een van onze woonwinkels. En voor nóg meer aankleding en decoratie in huis, bekijk je nu onze lampen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij Afrikaanse vrouw rechts (70x90) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.