0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!
Productomschrijving
Dit grappige schilderij waar een giraffe z'n tong uitsteekt is leuk, speels en ideaal voor mensen die van humor in huis houden. Dit grappige is geweldig voor op de kinderkamer. Maar natuurlijk ook leuk om te combineren met andere schilderijen met dieren. In deze serie hebben we namelijk meerdere exemplaren beschikbaar. Zoals bijvoorbeeld de kat. Al onze schilderijen komen inclusief de zwarte lijst die op de afbeelding staat. Je hoeft hier dus niet meer naar op zoek! Bekijk al onze schilderijen nu op de webshop of ga langs in één van onze woonwinkels. En maak jouw wand helemaal af met een combinatie van onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Schilderij giraffe tongue (35x50) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.