0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij giraffe tongue

29.95,-
Productomschrijving
Dit grappige schilderij waar een giraffe z'n tong uitsteekt is leuk, speels en ideaal voor mensen die van humor in huis houden. Dit grappige is geweldig voor op de kinderkamer. Maar natuurlijk ook leuk om te combineren met andere schilderijen met dieren. In deze serie hebben we namelijk meerdere exemplaren beschikbaar. Zoals bijvoorbeeld de kat. Al onze schilderijen komen inclusief de zwarte lijst die op de afbeelding staat. Je hoeft hier dus niet meer naar op zoek! Bekijk al onze schilderijen nu op de webshop of ga langs in één van onze woonwinkels. En maak jouw wand helemaal af met een combinatie van onze schilderijen.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Schilderij giraffe tongue.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.