0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij bloemen blauw (60x80)

54.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij met bloemen in blauw tinten is heel rustgevend maar daarnaast ook chic. Prachtig om in een hal of gang te hangen. Maar natuurlijk ook boven een bank, bed of in een kantoor. Mooi te combineren met schilderijen in dezelfde tinten, of juist een zwart-wit schilderij, zodat deze er absoluut uitspringt. Je kunt het natuurlijk ook combineren met andere schilderijen met bloemen, die vind je ook in onze collectie. Dit schilderij met bloemen komt inclusief de zwarte lijst die je ook op de afbeelding vindt. Shop nu in de webshop of in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij bloemen blauw (60x80) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.