0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij bloesem (60x80)

74.95,-
Productomschrijving
Dit super vrolijke, lieflijke schilderij van bloesem wil je toch aan de muur hebben hangen? In combinatie met de omgeving van de bloesem, is dit een heel romantische setting. Dit schilderij van bloesem is zo zoet, dat je er niet naar kunt kijken zonder blij te worden! Door de vrolijke kleur is dit een heel geschikt schilderij voor in een kinderkamer, maar natuurlijk ook in je eigen slaapkamer, hal, gang of woonkamer is dit een echte eyecatcher. Shop nu snel bij WOONENZO. En als je dan toch bezig bent: we hebben onze gehele collectie lampen uitgebreid. Neem vooral een kijkje!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij bloesem (60x80) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.