0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Salontafel Luca

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze salontafel rechthoek met betonlook staat stoer in een industrieel interieur. Maar ook in een modern of retro interieur kun je er alle kanten mee op. Deze salontafel rechthoek lijkt gemaakt van natuurlijke materialen. Met genoeg opbergruimte en een groot genoeg bovenblad, kun je op deze salontafel veel spullen kwijt. Door het net zo grote onderblad heb je nog eens extra opbergruimte. Het is niet moeilijk een bankstel bij deze salontafel te combineren. Het staat mooi bij een opvallend gekleurde bank, omdat de salontafel neutraal is. Maar ook een zwarte, leren bank staat heel stoer naast deze salontafel. Kijk eens bij hoekbank Anton, deze zou heel stoer staan bij salontafel rechthoek Luca.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 44 cm
Diepte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.