0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel rechthoek Luca

139,- 85 39% Je bespaart € 54,00
Productomschrijving
Deze salontafel rechthoek met betonlook staat stoer in een industrieel interieur. Maar ook in een modern of retro interieur kun je er alle kanten mee op. Deze salontafel rechthoek lijkt gemaakt van natuurlijke materialen. Met genoeg opbergruimte en een groot genoeg bovenblad, kun je op deze salontafel veel spullen kwijt. Door het net zo grote onderblad heb je nog eens extra opbergruimte. Het is niet moeilijk een bankstel bij deze salontafel te combineren. Het staat mooi bij een opvallend gekleurde bank, omdat de salontafel neutraal is. Maar ook een zwarte, leren bank staat heel stoer naast deze salontafel. Kijk eens bij hoekbank Anton, deze zou heel stoer staan bij salontafel rechthoek Luca.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 60 cm
Breedte
: 100 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Hoogte
: 44 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.