0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Nieuwegein

249,- 180 28% Je bespaart € 69,00
Productomschrijving
Deze robuuste rechthoekige salontafel is een echte eyecatcher in je woonkamer. Salontafel Nieuwegein heeft invloeden van de industriële stijl. Door de metalen poten zal deze tafel meteen opvallen! Daarnaast is het ook wel handig dat deze salontafel hoog op de poten staat. Dat maakt het poetsen onder deze tafel makkelijker en zo komt er minder snel stofvorming. De salontafel heeft veel opbergruimte vanwege de lade onderin. Handig om je onderzetters, of afstandsbediening in te bewaren. Het model is mooi afgewerkt en tijdloos. Door het simpele, maar moderne design zal deze salontafel in elke stijl woonkamer goed tot z'n recht komen. Kijk ook eens naar complete woonkamer Nieuwegein, voor meerdere meubels in deze serie samengevoegd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 107 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Hoogte
: 46 cm
Diepte
: 67 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Nieuwegein.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Nieuwegein vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.