0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Dime uitklapbaar

295,-
  • Spaanplaat - FO_Wit - 110 x 65 cm
Productomschrijving
De salontafel Dime is uitklapbaar. Deze salontafel is uitgevoerd in de moderne stijl en in de kleur wit. Een witte salontafel is makkelijk te combineren met andere stijlen, kleuren en soorten meubels. Eet je vaak voor de tv? Dan is deze salontafel een echte musthave voor jou. Je hoeft namelijk niet meer op te staan of moeilijk te doen, maar klapt gewoon de salontafel uit. Super handig! In deze salontafel kun je zelfs smalle, kleine spullen - zoals onderzetters of een afstandsbediening - bewaren. Ook op het onderblad kun je spullen neerzetten. Zo heb je alles dicht bij jouw bank of fauteuil! Shop deze salontafel nu snel in één van de woonwinkels of in de webshop.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 65 > 91,5 cm
Hoogte
: 45 > 67 cm
Gewicht
: 40 kg
Lengte
: 110 cm
In Showroom
: Nee
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Dime uitklapbaar vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.