0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Over ons

WOONENZO is hard op weg om hét merk te worden op het gebied van goedkope meubels. Wij kunnen ons voorstellen dat je, voordat je tot de aanschaf van een meubel over gaat, wat meer wil weten over ons. Dat kan! WOONENZO bestaat al 13 jaar, dus er is genoeg over ons te vertellen. We proberen al dertien jaar onze klanten tevreden te houden en breiden ook snel uit. We begonnen met één kleine winkel en hebben inmiddels een webshop en drie mooie woonwinkels, waar we ook heel trots op zijn! En zijn uitgegroeid tot een hecht team van meer dan 50 medewerkers.

 

Er is een héél belangrijk motto, waar wij van WOONENZO ons al jaren aan houden. En dat is: mooi wonen betaalbaar maken. Waarom? Omdat we vinden dat een mooi interieur voor iedereen is, niet alleen voor degenen met een goed gevulde portemonnee. Je huis is belangrijk, voor jouw rust, je gemoedstoestand en voor de levensstandaard. Hoe fijn is het wanneer je trots bent op de ruimtes waar je dagelijks veel tijd doorbrengt? Dat onze meubels betaalbaar zijn wil niet zeggen dat er meteen op kwaliteit is ingeboet. Absoluut niet zelfs! Ons assortiment wordt bijna dagelijks uitgebreid en bij het maken van de keuze welke producten er nu in onze collectie komen, kijken wij ook zeker of de kwaliteit goed genoeg is voor onze klanten.

 

De reden dat wij onze producten voor een lagere prijs aan kunnen bieden, is omdat we in bulk aanschaffen. En bovenal: omdat de marges bij ons niet hoog zijn. Bij de prijs die wij aanbieden, zit namelijk óók de bezorging inbegrepen. Goedkoper vind je het niet! Daarnaast proberen we ook steeds meer meubels op voorraad aan te bieden, zodat je jouw hoekbank, kledingkast of complete woonkamer snel in huis hebt. Bij ons kies je zelf je bezorgdatum, zodat we niet onverwacht opeens voor je deur staan.

 

 

image-5

 

(Een deel van) onze medewerkers
 

Alexander - Rayonmanager: "Het knooppunt tussen hoofdkantoor en de woonwinkels, zodat jij de beste winkelervaring krijgt."

Lerno - Filiaalmanager: "Voel je welkom in een van onze woonwinkels, wij zijn er voor jou."

Cilina - Filiaalmanager: "Ik ben altijd vrolijk en sta klaar voor je met advies en tips."

Adriana - Verkoop medewerker: "Wij voorzien je graag van advies en hebben antwoord op al jouw vragen."

Justin - Social media manager: "Ik zorg ervoor dat je onze producten voor je kunt zien in jouw eigen interieur."

Jelle - Grafisch vormgever: "De productfoto's die je ziet, daar heb ik een steentje aan bijgedragen."

Rick - Magazijn manager: "Wij doen ons best dat de meubels zo snel mogelijk bij jou in huis staan."

Cansu - Inkoper meubels: "Ik spring in op de trends en zorg ervoor dat alle stijlen vertegenwoordigd zijn."

Acelya - Inkoper decoratie en stylist: "De woonwinkels zien er op en top uit zodat jij een goed beeld krijgt van onze meubels"

Jacky - Marketeer: "Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen WOONENZO gaan leren kennen, want we zijn zo'n prachtig merk."

Musab - Teamleider KCC: "Wij zorgen ervoor dat jij zo correct en snel mogelijk geholpen wordt door ons."