0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Venetie

Sale
665,-
Productomschrijving
De barkast Venetie komt in twee varianten, namelijk een met glas en een zonder glas. Zo kun je zelf kiezen in welke vorm je jouw barkast wil. Heb je dit meubel vooral nodig om dingen in op te bergen, ga dan voor de dichte barkast. Heb je mooie eyecatchers in huis of andere decoratie die je heel graag uit wil stallen, ga dan voor de variant met glas. In die laatste heb je namelijk ook nog dichte deurtjes, voor het opbergen van spullen die je liever niet wil (laten) zien. Net als de andere meubels uit de moderne serie Venetie, is deze barkast uitgevoerd in hoogglans wit. Houd je dus van de moderne stijl, dan is deze barkast een echte musthave!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 149 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Barkast Venetie.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Venetie vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.