0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Klanten geven ons een 8,3

Kussenset Oosters

59,85 39 35% Je bespaart € 20,85
 • Sierkussen Oosters geel
  45 x 45 cm
 • Sierkussen Oosters
  Polyester - 45 x 45 cm
 • Sierkussen Oosters patroon
  Polyester - 45 x 45 cm
Productomschrijving
De kussenset Oosters bestaat uit drie sierkussens met een Oosters printje. De sierkussens hebben allemaal een ander printje, maar passen toch goed bij elkaar omdat ze in dezelfde stijl zijn uitgevoerd. Deze items staan perfect bij elkaar en zullen ook zeker een blikvanger zijn op jouw bank. De Oosterse items staan mooi op kleurrijke, maar ook wat meer neutrale banken. Deze kussenset wordt aangeboden met een mooie korting. Shop nu deze prachtige combi deal bij WOONENZO. Je kunt al deze producten ook bekijken in één van onze woonwinkels. Onze medewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je deskundig advies te geven.

Let op: deze combi deals zijn website only.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 45 cm
Breedte
: 45 cm
Aantal stuks
: Drie
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kussenset Oosters.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.