0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Matras Rubin (pocketvering)

190,-
  • 160 x 200 cm
  • 90 x 200 cm
  • 70 x 200 cm
Productomschrijving
Matras Rubin is een dubbelzijdig matras van springschuim. Het formaat van de pocketveren zorgt voor de juiste ondersteuning en stabiliteit. De veren buigen onafhankelijk van elkaar en puntsgewijs. Dat betekent dat ze alleen werken op de plaats waar de druk optreedt, dus waar jouw lichaam druk zet. Die veren zetten geen spanning op de aangrenzende veren, waardoor dit matras niet snel slijt. Deze oplossing zorgt er ook voor dat de matras perfect aansluit op het lichaam. Het veersysteem is omgeven door een schuimlaag van hoge dichtheid van 8 cm. Dit is ontworpen om de matrasrand te beschermen tegen vervormingen die optreden wanneer je aan de zijkanten van het bed of het matras gaat zitten. Het geheel is aan beide zijden bedekt met dikke lagen schuim van 3 centimeter. De hoes met handgrepen is daarnaast heel praktisch bij het draaien of verplaatsen van het matras. Bekijk ook onze collectie bedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Matrasdikte
: 18 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Matras Rubin (pocketvering) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.