0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Matras Rubin (pocketvering)

165,-
Productomschrijving
Matras Rubin is een dubbelzijdig matras van springschuim. Het formaat van de pocketveren zorgt voor de juiste ondersteuning en stabiliteit. De veren buigen onafhankelijk van elkaar en puntsgewijs. Dat betekent dat ze alleen werken op de plaats waar de druk optreedt, dus waar jouw lichaam druk zet. Die veren zetten geen spanning op de aangrenzende veren, waardoor dit matras niet snel slijt. Deze oplossing zorgt er ook voor dat de matras perfect aansluit op het lichaam. Het veersysteem is omgeven door een schuimlaag van hoge dichtheid van 8 cm. Dit is ontworpen om de matrasrand te beschermen tegen vervormingen die optreden wanneer je aan de zijkanten van het bed of het matras gaat zitten. Het geheel is aan beide zijden bedekt met dikke lagen schuim van 3 centimeter. De hoes met handgrepen is daarnaast heel praktisch bij het draaien of verplaatsen van het matras. Bekijk ook onze collectie bedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.