0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Matras Acapulco

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Matras Acapulco vind je hieronder.
Productomschrijving
Wil je luxe in je slaapkamer, maar ook een ultiem slaapcomfort, ga dan voor het Acapulco multipocket-matras. Zorg naast een praktisch of mooi interieur ook voor de kwaliteit van de matras waarop je elke nacht rust. Multipocket-matrassen worden exclusief genoemd en dat is niet zonder reden. Modellen van dit type zijn gemaakt op basis van geavanceerde technologie, wat betekent dat het niveau van comfort heel hoog ligt. Het systeem met meerdere vakken, bestaande uit een groter aantal duurzame veren in individuele vakken, is versterkt met twee lagen vilt op de bovenste en onderste delen van de veren. De onderkant van de Acapulco-matras is uitgerust met een extra 2 cm dikke latexlaag, terwijl de bovenkant van het model is gemaakt van flexibel HR-schuim dat zich onderscheidt door een extreem goede flexibiliteit en duurzaamheid. Het Acapulco-model is uitgerust met een hoes waarmee je de matras schoon kunt houden. Dankzij het gebruik van een groot aantal veren past het hoogwaardige matras zich perfect aan het lichaam aan en ondersteunt het op de juiste manier, waardoor een juiste houding wordt behouden en de wervelkolom wordt ontlast. De hoge elasticiteit van het matras gaat vervorming tegen, waardoor dit matras maximale comfort zal garanderen. Neem ook eens een kijkje bij onze collectie bedden, om jouw slaapcomfort compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Matrasdikte
: 18 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.