0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Lattenbodem Premiflex

100,-

Productomschrijving

De lattenbodem Premiflex zorgt voor goed ligcomfort, maar ook voor een mooie prijs. Deze vaste lattenbodem heeft 28 meerlagige latten. De acht dubbele instelbare latten zorgen voor extra regeling van het ligcomfort. Zo kan iedereen namelijk naar zijn behoefte en wens, de lattenbodem handmatig instellen. Deze lattenbodem is in meerdere afmetingen verkrijgbaar voor dezelfde prijs. De doorvlochten kunststof middenband zorgt voor een betere gewichtsverdeling. De hoogte van het is kader 7 cm. De totale hoogte van deze lattenbodem is 11 cm. Bekijk ook eens onze collectie matrassen of bedden, om jouw slaapcomfort compleet te maken!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 7 cm
Diepte
: 11 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.