0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem Premiflex

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lattenbodem Premiflex vind je hieronder.
Productomschrijving
De lattenbodem Premiflex zorgt voor goed ligcomfort, maar ook voor een mooie prijs. Deze vaste lattenbodem heeft 28 meerlagige latten. De acht dubbele instelbare latten zorgen voor extra regeling van het ligcomfort. Zo kan iedereen namelijk naar zijn behoefte en wens, de lattenbodem handmatig instellen. Deze lattenbodem is in meerdere afmetingen verkrijgbaar voor dezelfde prijs. De doorvlochten kunststof middenband zorgt voor een betere gewichtsverdeling. De hoogte van het is kader 7 cm. De totale hoogte van deze lattenbodem is 11 cm. Bekijk ook eens onze collectie matrassen of bedden, om jouw slaapcomfort compleet te maken!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 11 cm
Hoogte
: 7 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.