0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem Premiflex

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lattenbodem Premiflex vind je hieronder.
Productomschrijving
De lattenbodem Premiflex zorgt voor goed ligcomfort, maar ook voor een mooie prijs. Deze vaste lattenbodem heeft 28 meerlagige latten. De acht dubbele instelbare latten zorgen voor extra regeling van het ligcomfort. Zo kan iedereen namelijk naar zijn behoefte en wens, de lattenbodem handmatig instellen. Deze lattenbodem is in meerdere afmetingen verkrijgbaar voor dezelfde prijs. De doorvlochten kunststof middenband zorgt voor een betere gewichtsverdeling. De hoogte van het is kader 7 cm. De totale hoogte van deze lattenbodem is 11 cm. Bekijk ook eens onze collectie matrassen of bedden, om jouw slaapcomfort compleet te maken!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 7 cm
Diepte
: 11 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.