0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lattenbodem Premiflex

110,-
Productomschrijving
De lattenbodem Premiflex zorgt voor goed ligcomfort, maar ook voor een mooie prijs. Deze vaste lattenbodem heeft 28 meerlagige latten. De acht dubbele instelbare latten zorgen voor extra regeling van het ligcomfort. Zo kan iedereen namelijk naar zijn behoefte en wens, de lattenbodem handmatig instellen. Deze lattenbodem is in meerdere afmetingen verkrijgbaar voor dezelfde prijs. De doorvlochten kunststof middenband zorgt voor een betere gewichtsverdeling. De hoogte van het is kader 7 cm. De totale hoogte van deze lattenbodem is 11 cm. Bekijk ook eens onze collectie matrassen of bedden, om jouw slaapcomfort compleet te maken!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 11 cm
Hoogte
: 7 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lattenbodem Premiflex vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.