0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Landelijke vitrinekast Marquise

275,-
  • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 75 x 43 cm - Glas
Productomschrijving
Landelijke vitrinekast Marquise heeft een heel handige indeling, met plek om spullen te etaleren en plek om spullen op te bergen. Dat is wat je wil in een vitrinekast natuurlijk. Door de drie lades en opbergvakken is er genoeg plek om spullen op te bergen en kwijt te kunnen. En de glazen deuren bovenin zorgt ervoor dat je jouw lievelingsvaas, mooiste fotolijst of decoratie waar jij gek op bent, ook ideaal kunt tentoonstellen. Deze landelijke vitrinekast past in bijna iedere inrichting. Modern, klassiek, Scandinavisch: het kan allemaal. De onderste twee deuren zijn voor een groter opbergvak, de lade erboven is handig voor kleinere spullen. In de serie Marquise zijn meerdere meubels beschikbaar. Ook hebben wij al een aantal meubels geselecteerd, deze zijn met korting verkrijgbaar als complete woonkamer Marquise. Hier is landelijke vitrinekast Marquise ook onderdeel van.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Breedte
: 75 cm
Diepte
: 43 cm
Gewicht
: 62 kg
Hoogte
: 194 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Landelijke vitrinekast Marquise .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijke vitrinekast Marquise vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.