0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Vitrinekast Marquise

275,-
  • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 75 x 43 cm - Glas
Productomschrijving
Landelijke vitrinekast Marquise heeft een heel handige indeling, met plek om spullen te etaleren en plek om spullen op te bergen. Dat is wat je wil in een vitrinekast natuurlijk. Door de drie lades en opbergvakken is er genoeg plek om spullen op te bergen en kwijt te kunnen. En de glazen deuren bovenin zorgt ervoor dat je jouw lievelingsvaas, mooiste fotolijst of decoratie waar jij gek op bent, ook ideaal kunt tentoonstellen. Deze landelijke vitrinekast past in bijna iedere inrichting. Modern, klassiek, Scandinavisch: het kan allemaal. De onderste twee deuren zijn voor een groter opbergvak, de lade erboven is handig voor kleinere spullen. In de serie Marquise zijn meerdere meubels beschikbaar. Ook hebben wij al een aantal meubels geselecteerd, deze zijn met korting verkrijgbaar als complete woonkamers. De complete woonkamer Marquise bestaat uit producten in hetzelfde design, hier is de landelijke vitrinekast Marquise ook onderdeel van.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 75 cm
Hoogte
: 194 cm
Diepte
: 43 cm
Gewicht
: 62 kg
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Vitrinekast Marquise .
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.