0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Lamp Staand Ballon Glas/IJzer Grijs/Zilver

285,-
Productomschrijving
Deze industriële lamp is echt een pareltje. De staande lamp staat chic in de meeste interieurs, maar komt echt tot z'n recht in een industrieel interieur. Door de grote bol komt er ook nog eens veel licht van af. Dus behalve dat de lamp mooi is, is hij ook nog eens enorm functioneel.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Lamp Staand Ballon Glas/IJzer Grijs/Zilver.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Lamp Staand Ballon Glas/IJzer Grijs/Zilver vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.