0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klok camera op statief

94.95,-
Productomschrijving
Deze super bijzondere klok is uitgevoerd als een camera op statief. Perfect voor de filmliefhebbers! Of wanneer je niet houdt van standaard decoratie. Dit is namelijk absoluut een uniek item! De klok is 1.58 cm hoog en is daarmee een echte eyecatcher. En het leukste: je kunt deze klok werkelijk overal plaatsen. Naast de bank in de woonkamer, bij de eettafel en zelfs in de kinderkamer staat deze super. De klok is uitgevoerd in metaal en glas en is alleen geschikt voor in huis of onder een overkapping. Shop alle klokken online. En bekijk andere decoratie nu ook, om jouw woning helemaal af te maken! Zo hebben wij onze collectie schilderijen uitgebreid.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 158 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klok camera op statief vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.