0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Witte kledingkast Montana

350,-
Productomschrijving
De witte kledingkast Montana is perfect voor in een landelijke of rustieke slaapkamer. En voor mensen die van rustige meubels houden. Deze witte kledingkast brengt namelijk rust in de slaapkamer. Dat doen witte meubels in het algemeen natuurlijk wel, maar bij deze kledingkast zijn zelfs de handgrepen/knoppen in wit uitgevoerd. Kledingkast Montana komt inclusief een standaard indeling. Dit betekent dat je daarvoor niets extra betaalt. Je krijgt bij jouw bouwpakket dus legplanken en roedes. Zo kun je jouw jassen of blousejes ophangen en jouw broeken en shirts opvouwen en neerleggen. Shop deze witte kledingkast nu snel online of in één van onze woonwinkels!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 197 cm
Diepte
: 54 cm
Breedte
: 136 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Witte kledingkast Montana.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte kledingkast Montana vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.