2
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Witte kledingkast Crato

425,- Adviesprijs499,- 15% Je bespaart € 74,00
  • Spaanplaat - RH_Wit - 261 cm - Zonder legplanken
Productomschrijving
Witte kledingkast Crato is uitgevoerd met schuifdeuren en voorzien van een grote spiegel. Deze kledingkast is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kijk dus goed wat in en bij jouw slaapkamerinterieur past. Deze schuifdeuren is ideaal wanneer je geen grote ruimte hebt en zoveel mogelijk meubels in een slaapkamer moet zetten. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met openklappende kastdeuren. Witte kledingkast Crato is daarnaast ook leverbaar in de kleuren eiken en grijs. Als dit een kledingkast naar jouw smaak is, kun je dus zelf kiezen welke kleur het beste bij jouw slaapkamer past. Kijk daarvoor op onze website, in de serie Crato. Wite kledingkast Crato komt met een standaard indeling, wat betekent dat je geen meerprijs betaalt voor twee legplanken en twee roedes. Voor extra legplanken verwijzen wij je door naar de legplanken. Deze kledingkast heeft een ruime opbergcapaciteit en past uitstekend in een strak ingericht interieur. Kijk bij het toevoegen van legplanken goed naar de afmetingen. Zo heb je bij 261 en 175 cm legplanken van 87,5 cm nodig. En bij 218 cm heb je legplanken van 109 cm nodig.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 261 cm
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte kledingkast Crato vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.