0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kledingkast Woody

995,- 750 25% Je bespaart € 245,00
  • Spaanplaat - MS_WotanOak_GlWhite - 200 cm
  • Spaanplaat - MS_WotanOak_GlWhite - 250 cm
Productomschrijving
Kledingkast Woody is een echte blikvanger. Deze kledingkast vind je anders nergens, zo uniek! Uitgevoerd met twee schuifdeuren, zodat je geen rekening hoeft te houden met de plaatsing van jouw kast. Één van de twee schuifdeuren is voorzien van een grote spiegel. Deze kledingkast heeft een ruime opbergcapaciteit. De indeling van deze kledingkast is zoals op afbeelding te zien is, inclusief legplanken en roedes, je betaalt daar dus geen meerprijs voor. Bekijk ook eens de complete slaapkamer Woody, mocht je deze kledingkast mooi vinden. Zo kun je de serie compleet maken in dezelfde stijl. De kledingkast is alleen leverbaar in de kleurencombinatie Wotan Oak met Glossy White. De kledingkast is ook leverbaar in een grotere afmeting voor een meerprijs van €45,-:
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 200/250 cm
Diepte
: 62 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 218 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Woody.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Woody vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.