0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Jazz (230 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Jazz (230 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit mooie exemplaar is ideaal voor iedere slaapkamer. Door de schuifdeuren hoef je namelijk geen rekening te houden met waar je jouw andere slaapkamermeubels neerzet. De deuren schuiven naar de zijkant open en daarom is deze kledingkast ook zeer geschikt voor kleine slaapkamers of kleine ruimtes. Deze kledingkast is voorzien van softclose. Dat betekent dat deze deuren niet dicht klappen of slaan, waardoor de deuren langer mee gaan.

Deze kledingkast bestaat uit drie legplanken links en drie legplanken rechts. De kledingkast komt dus standaard met zes legplanken. Daarnaast heeft deze kledingkast een groot spiegelpaneel op één van de deuren. Een grote spiegel is handig voor wanneer je wil zien of jouw kleding bij elkaar past bijvoorbeeld. Maar een spiegel laat een ruimte of kamer ook groter ogen. Shop kledingkast Jazz nu snel! En bekijk ook eens ons assortiment bedden of boxsprings, om zo jouw slaapkamer compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 230 cm
Hoogte
: 208 cm
Diepte
: 61 cm
Gewicht
: 213 kg
In Showroom
: Ja, in Den Haag & Eindhoven
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.