0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast schuifdeur Gose (spiegel)

249,- Adviesprijs349,- 29% Je bespaart € 100,00
  • Spaanplaat - MS_White - 180 cm
  • Spaanplaat - MS_White - 200 cm
Productomschrijving
Deze kledingkast met schuifdeur past perfect in een strakke of moderne slaapkamer of in een kamer met een Scandinavisch design. Deze kledingkast is beschikbaar in meerdere afmetingen. Kies zelf wat het beste bij jouw interieur past! De witte kleur zorgt ervoor dat Gose niet je kamer overneemt, maar juist voor rust zorgt. En dat is wat je wil in je slaapkamer natuurlijk! Kledingkast schuifdeur Gose is ook heel geschikt voor voor een kleine kamer of ruimte, zoals een studentenkamer, kinderkamer en tienerkamer. En voor een prijs die studenten ideaal vinden! Kledingkast schuifdeur Gose kan ook zonder spiegel. Kijk daarvoor hier. De kledingkast schuifdeur Gose is voorzien van twee schuifdeuren en wordt geleverd met extra legplanken. Zie de productfoto's voor de indeling.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 62 cm
Breedte
: 150/180/200 cm
Gewicht
: 121 kg
Hoogte
: 198 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast schuifdeur Gose (spiegel).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast schuifdeur Gose (spiegel) vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.