0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kledingkast schuifdeur Gose (spiegel)

249 Adviesprijs349,- 29% Je bespaart € 100,00
Productomschrijving
Deze kledingkast met schuifdeur past perfect in een strakke of moderne slaapkamer of in een kamer met een Scandinavisch design. Deze kledingkast is beschikbaar in meerdere afmetingen. Kies zelf wat het beste bij jouw interieur past! De witte kleur zorgt ervoor dat Gose niet je kamer overneemt, maar juist voor rust zorgt. En dat is wat je wil in je slaapkamer natuurlijk! Kledingkast schuifdeur Gose is ook heel geschikt voor voor een kleine kamer of ruimte, zoals een studentenkamer, kinderkamer en tienerkamer. En voor een prijs die studenten ideaal vinden! Kledingkast schuifdeur Gose kan ook zonder spiegel. Kijk daarvoor hier. De kledingkast schuifdeur Gose is voorzien van twee schuifdeuren en wordt geleverd met extra legplanken. Zie de productfoto's voor de indeling.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 198 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 62 cm
Breedte
: 150/180/200 cm
Gewicht
: 121 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast schuifdeur Gose (spiegel).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast schuifdeur Gose (spiegel) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.