0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Goedkope kledingkast Gose

250 Adviesprijs325,- 24% Je bespaart € 75,00
Productomschrijving
Deze goedkope kledingkast heeft een schuifdeur. Deze kleine en goedkope kledingkast is ideaal voor een moderne, kleine slaapkamer. De witte kleur zorgt ervoor dat kledingkast Gose niet te opvallend is en voor veel rust zorgt. En dat is wat je nodig hebt in je slaapkamer. Door de schuifdeuren wordt dit de ideale kledingkast, omdat je jouw slaapkamermeubels vlak naast je bed of nachtkastje kunt plaatsen. De kast komt met een standaard indeling met legplanken. Deze goedkope kledingkast is leverbaar in andere afmetingen en met spiegel. Indien je kledingkast Gose liever met spiegel hebt, kijk dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 62 cm
Breedte
: 180/200 cm
Gewicht
: 121 kg
Hoogte
: 198 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Goedkope kledingkast Gose.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Goedkope kledingkast Gose vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.