0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Goedkope kledingkast Gose

225 Adviesprijs325,- 31% Je bespaart € 100,00
  • Spaanplaat - MS_White - 150 cm
  • Spaanplaat - MS_White - 180 cm
  • Spaanplaat - MS_White - 200 cm

Productomschrijving

Deze goedkope kledingkast heeft een schuifdeur. Deze kleine en goedkope kledingkast is ideaal voor een moderne, kleine slaapkamer. De witte kleur zorgt ervoor dat kledingkast Gose niet te opvallend is en voor veel rust zorgt. En dat is wat je nodig hebt in je slaapkamer. Door de schuifdeuren wordt dit de ideale kledingkast, omdat je jouw slaapkamermeubels vlak naast je bed of nachtkastje kunt plaatsen. De kast komt met een standaard indeling. Deze goedkope kledingkast is leverbaar in andere afmetingen en met spiegel. Indien je kledingkast Gose liever met spiegel hebt, kijk dan hier.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 150/180/200 cm
Gewicht
: 121 kg
Hoogte
: 198 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Diepte
: 62 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Goedkope kledingkast Gose vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.