0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast Woody

750,- Adviesprijs995,- 25% Je bespaart € 245,00

Productomschrijving

Kledingkast Woody is een echte blikvanger. Deze kledingkast vind je anders nergens, zo uniek! Uitgevoerd met twee schuifdeuren, zodat je geen rekening hoeft te houden met de plaatsing van jouw kast. Één van de twee schuifdeuren is voorzien van een grote spiegel. Deze kledingkast heeft een ruime opbergcapaciteit. De indeling van deze kledingkast is zoals op afbeelding te zien is, inclusief legplanken en roedes, je betaalt daar dus geen meerprijs voor. Bekijk ook eens de complete slaapkamer Woody, mocht je deze kledingkast mooi vinden. Zo kun je de serie compleet maken in dezelfde stijl. De kledingkast is alleen leverbaar in de kleurencombinatie Wotan Oak met Glossy White. De kledingkast is ook leverbaar in een grotere afmeting voor een meerprijs van €45,-:

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 62 cm
Hoogte
: 218 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 200/250 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.