0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Woody

995,- 750 25% Je bespaart € 245,00
Productomschrijving
Kledingkast Woody is een echte blikvanger. Deze kledingkast vind je anders nergens, zo uniek! Uitgevoerd met twee schuifdeuren, zodat je geen rekening hoeft te houden met de plaatsing van jouw kast. Één van de twee schuifdeuren is voorzien van een grote spiegel. Deze kledingkast heeft een ruime opbergcapaciteit. De indeling van deze kledingkast is zoals op afbeelding te zien is, inclusief legplanken en roedes, je betaalt daar dus geen meerprijs voor. Bekijk ook eens de complete slaapkamer Woody, mocht je deze kledingkast mooi vinden. Zo kun je de serie compleet maken in dezelfde stijl. De kledingkast is alleen leverbaar in de kleurencombinatie Wotan Oak met Glossy White. De kledingkast is ook leverbaar in een grotere afmeting voor een meerprijs van €45,-:
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 62 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Hoogte
: 218 cm
Breedte
: 200/250 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Woody.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Woody vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.