0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast New York met led-verlichting

695,-
Productomschrijving
Witte kledingkast New York is subtiel, simpel en rustig. Ideaal voor iemand die een strakke of moderne inrichting heeft of wil. Zeker wanneer je wil dat de aandacht op iets anders gevestigd is en de kledingkast een puur praktische functie heeft. Het handige van deze kast, is dat deze voorzien is van led verlichting. Zo hoef je ’s ochtends niet je grote licht aan te doen, maar heb je voldoende aan het licht van je kast. Kledingkast New York heeft twee schuifdeuren, waardoor er geen rekening gehouden hoeft te worden met andere meubels en openklappende kastdeuren. Daarnaast is de kledingkast uitgevoerd met een standaard indeling én met een soft-close systeem, waardoor de deuren nooit dicht klappen of slaan. De kledingkast is ook leverbaar in de afmeting 271 cm, met standaard indeling, voor een meerprijs van €300,-

Geïnteresseerd in kledingkast New York, bekijk dan ook eens complete slaapkamer New York.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 213 cm
Diepte
: 68 cm
Breedte
: 271 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.