0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kledingkast New York met led-verlichting

695,-
Productomschrijving
Witte kledingkast New York is subtiel, simpel en rustig. Ideaal voor iemand die een strakke of moderne inrichting heeft of wil. Zeker wanneer je wil dat de aandacht op iets anders gevestigd is en de kledingkast een puur praktische functie heeft. Het handige van deze kast, is dat deze voorzien is van led verlichting. Zo hoef je ’s ochtends niet je grote licht aan te doen, maar heb je voldoende aan het licht van je kast. Kledingkast New York heeft twee schuifdeuren, waardoor er geen rekening gehouden hoeft te worden met andere meubels en openklappende kastdeuren. Daarnaast is de kledingkast uitgevoerd met een standaard indeling én met een soft-close systeem, waardoor de deuren nooit dicht klappen of slaan. De kledingkast is ook leverbaar in de afmeting 271 cm, met standaard indeling, voor een meerprijs van €300,-

Geïnteresseerd in kledingkast New York, bekijk dan ook eens complete slaapkamer New York.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 68 cm
Breedte
: 271 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 213 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.