0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete slaapkamer New York met led

1095,-
Productomschrijving
Complete slaapkamer New York is eenvoudig, subtiel en rustig. Wel zo prettig in een slaapkamer, want juist dit is de ruimte waar je helemaal tot rust wil komen. De kleuren wit en grijs werken goed samen. Hierbij is bijna alles wel te combineren en te matchen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over al bestaande meubels. Ook wanneer je veel kleurrijke decoratie hebt, hoef je niets weg te gooien. Bij wit kan namelijk alles. Daarnaast is deze complete slaapkamer uitgevoerd met led-verlichting in het bed en de kledingkast. Handig wanneer je niet zo van felle verlichting houdt, maar toch een beetje licht wil in deze ruimte. Naast een bed en een kledingkast met schuifdeuren, krijg je bij deze complete set twee nachtkastjes. Het bed is standaard 160 cm breed, maar is ook leverbaar in 180 cm. Daarnaast is er ook de keuze voor het bed met of zonder opbergruimte. Dat hangt natuurlijk helemaal van jou af. Voor meerprijs is de kledingkast ook leverbaar in een grotere afmetingen. Zo is deze slaapkamerset geschikt voor grotere en kleinere slaapkamers.

Let op: het bed is exclusief matras en lattenbodem
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.