0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer New York met led-verlichting

1095

Productomschrijving

Complete slaapkamer New York is eenvoudig, subtiel en rustig. Wel zo prettig in een slaapkamer, want juist dit is de ruimte waar je helemaal tot rust wil komen. De kleuren wit en grijs werken goed samen. Hierbij is bijna alles wel te combineren en te matchen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over al bestaande meubels. Ook wanneer je veel kleurrijke decoratie hebt, hoef je niets weg te gooien. Bij wit kan namelijk alles. Daarnaast is deze complete slaapkamer uitgevoerd met led-verlichting in het bed en de kledingkast. Handig wanneer je niet zo van felle verlichting houdt, maar toch een beetje licht wil in deze ruimte. Naast een bed en een kledingkast met schuifdeuren, krijg je bij deze complete set twee nachtkastjes. Het bed is standaard 160 cm breed, maar is ook leverbaar in 180 cm. Daarnaast is er ook de keuze voor het bed met of zonder opbergruimte. Dat hangt natuurlijk helemaal van jou af. Voor meerprijs is de kledingkast ook leverbaar in een grotere afmetingen. Zo is deze slaapkamerset geschikt voor grotere en kleinere slaapkamers.

Let op: het bed is exclusief matras en lattenbodem

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.