0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kledingkast London

495,-
Productomschrijving
Kledingkast London bestaat uit drie draaideuren, met in het middelste paneel een spiegel. De grotere uitvoering van deze kledingkast is voorzien van twee panelen met spiegels. De kledingkast met de afmeting 214 cm kun je aanschaffen voor een kleine meerprijs. Deze kledingkast komt met een standaard indeling. Dat betekent dat je geen legplanken en roedes hoeft te kopen bovenop de prijs van de kast. Je betaalt voor de kledingkast, de legplanken en de roedes één bedrag. Scheelt weer in de portemonnee. De kledingkast is uitgevoerd in de kleur Lindberg Truffel. Wanneer je deze kledingkast mooi vindt, bekijk dan ook eens onze complete slaapkamer London.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.