0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast London

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Kledingkast London bestaat uit drie draaideuren, met in het middelste paneel een spiegel. De grotere uitvoering van deze kledingkast is voorzien van twee panelen met spiegels. De kledingkast met de afmeting 214 cm kun je aanschaffen voor een kleine meerprijs. Deze kledingkast komt met een standaard indeling. Dat betekent dat je geen legplanken en roedes hoeft te kopen bovenop de prijs van de kast. Je betaalt voor de kledingkast, de legplanken en de roedes één bedrag. Scheelt weer in de portemonnee. De kledingkast is uitgevoerd in de kleur Lindberg Truffel. Wanneer je deze kledingkast mooi vindt, bekijk dan ook eens onze complete slaapkamer London.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.