0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Jazz

895,-
Productomschrijving
Deze mooie kledingkast is ideaal voor iedere slaapkamer. Door de schuifdeuren hoef je namelijk geen rekening te houden met waar je jouw andere slaapkamermeubels neerzet. De deuren schuiven naar de zijkant open en daarom is deze kledingkast ook zeer geschikt voor kleine slaapkamers of kleine ruimtes. Deze kledingkast is voorzien van softclose. Dat betekent dat deze deuren niet dicht klappen of slaan, waardoor de deuren langer mee gaan.

Deze kledingkast bestaat uit drie legplanken links en drie legplanken rechts. De kledingkast komt dus standaard met zes legplanken. Daarnaast heeft deze kledingkast een groot spiegelpaneel op één van de deuren. Een grote spiegel is handig voor wanneer je wil zien of jouw kleding bij elkaar past bijvoorbeeld. Maar een spiegel laat een ruimte of kamer ook groter ogen. Shop kledingkast Jazz nu snel! En bekijk ook eens ons assortiment bedden of boxsprings, om zo jouw slaapkamer compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 65 cm
Breedte
: 230 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 208 cm
Gewicht
: 213 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Jazz vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.