0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Jasper

750,- 375 50% Je bespaart € 375,00
  • Spaanplaat - RH_Wotan Eiken - 175 cm
  • Spaanplaat - RH_Wotan Eiken - 218 cm
  • Spaanplaat - RH_Wotan Eiken - 261 cm
Productomschrijving
De prachtige kledingkast Jasper komt met een standaard indeling en een spiegelpaneel. Voor de indeling hoef je dus niets extra's te betalen. Shop deze kledingkast en hang meteen jouw jassen, kleding en spullen op. Met legplanken roedes en vakken bovenin heb je genoeg opbergruimte. Door de schuifdeuren houd je extra ruimte over in je slaapkamer. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met deuren die openslaan. Plaats dus jouw slaapkamermeubels waar je wil, zonder dat je aan ruimte moet inleveren! Shop de kledingkast Jasper nu snel op de webshop of in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 210 cm
Breedte
: 175 / 218 / 261 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den-haag
Diepte
: 59 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Jasper vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.