0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kindernachtkastje Fairy

49,-
Productomschrijving
Kindernachtkastje Fairy is vrolijk, meisjesachtig en mooi afgewerkt. Door de decoratie en het verfwerk is dit een ideaal kinder nachtkastje voor een meisjeskamer. Het is een klein en licht nachtkastje en daardoor makkelijk te verschuiven. Voor ieder meisje is dit het ideale nachtkastje. Je gaat nooit meer verdrietig slapen met zoveel vrolijke kleuren om je heen. Ook neemt dit nachtkastje weinig ruimte in beslag, maar is er wel genoeg opbergruimte. Best of both worlds dus.

Kijk ook eens bij onze complete slaapkamer, voor de hele serie. Slaapkamer Fairy bestaat uit een bed, een kinderkledingkast en dit kindernachtkastje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
Gewicht
: 8 kg
Breedte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 35 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.