0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderkast Smik

250,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 120 cm
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 80 cm
Productomschrijving
Kinderkast Smik is een subtiele en rustige kinderkledingkast. Met deze kast haal je genoeg opbergruimte in huis voor jouw zoon of dochter. Geen enkele kinderslaapkamer kan zonder een kledingkast natuurlijk. Zeker voor de wat oudere kinderen is deze kledingkast zeer geschikt, omdat dit een neutrale kast is. Deze kinderkledingkast komt met een standaard indeling. Dat wil zeggen dat je niet extra betaalt voor de roede en de legplanken die met deze kast komen. Het handige daaraan is dat er dus ruimte is voor opgevouwen kleding, maar ook voor bijvoorbeeld winterjassen of blouses die niet mogen kreuken. De handgrepen zijn uitgevoerd in de kleur grijs. Deze kinderkast zit ook in de complete kinderslaapkamer Smik, met bed en nachtkastje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven
Hoogte
: 193 cm
Gewicht
: 66 kg
Breedte
: 80/120 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Smik .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.