0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderkast Ster

295,-
Productomschrijving
Deze superschattige en leuke kinderkledingkast is een musthave in iedere kinderkamer! Deze kinderkast die helemaal doorgevoerd is in het thema ‘sterren’, geeft een speelse uitstraling aan de slaapkamer. Een kinderkledingkast is natuurlijk essentieel in een kinderslaapkamer. Deze kast heeft genoeg opbergruimte. Hier kunnen alle kleertjes, speelgoed en andere dingen in opgeborgen en opgeruimd worden. Kinderkast Ster heeft twee deuren en een lade. Één van de deuren is voorzien van een spiegel. Ideaal wanneer er een outfit gecheckt moet worden! De kledingkast is overal leuk gedecoreerd met sterren. Ook de kleuren zijn erg vrolijk, waardoor de hele kinderkamer meteen iets gezelligs krijgt. Deze kinderkast is ook verkrijgbaar in de combinatie met de complete kinderkamer Ster. Met kinderbed én nachtkastje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 187 cm
Breedte
: 95 cm
Diepte
: 52 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Ster.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Ster vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.