0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderbureau Fairy

125,-
Productomschrijving
Dit kinderbureau is helemaal afgewerkt in één thema. Dus de peuters en kleuters die van feeën en fantasie houden, zijn gemaakt voor dit bureautje. En zullen dus héél graag willen kleuren en tekenen aan dit bureau. Kinderbureau Fairy is uitgevoerd met een opstaande rand op het werkblad. Hier kunnen heel makkelijk kleurpotloden en schrijfgereedschap in geplaatst worden en zo wordt het bureau geen rommeltje. Onder het werkblad zitten een vak en een lade. Ook hier is dus genoeg opbergruimte voor alle spulletjes. Bekijk ook eens onze ruimte collectie aan bureaustoelen, om de werkplek van jouw zoon of dochter helemaal compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 25 kg
Breedte
: 87 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 94 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.