0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderbureau Fairy

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Dit kinderbureau is helemaal afgewerkt in één thema. Dus de peuters en kleuters die van feeën en fantasie houden, zijn gemaakt voor dit bureautje. En zullen dus héél graag willen kleuren en tekenen aan dit bureau. Kinderbureau Fairy is uitgevoerd met een opstaande rand op het werkblad. Hier kunnen heel makkelijk kleurpotloden en schrijfgereedschap in geplaatst worden en zo wordt het bureau geen rommeltje. Onder het werkblad zitten een vak en een lade. Ook hier is dus genoeg opbergruimte voor alle spulletjes. Bekijk ook eens onze ruimte collectie aan bureaustoelen, om de werkplek van jouw zoon of dochter helemaal compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 87 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 94 cm
Gewicht
: 25 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.