0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderbed Smik

90,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 90 x 200 cm
Productomschrijving
Goedkoop kinderbed Smik is strak, subtiel en rustig. Handig voor een moderne slaapkamer, of een slaapkamer met weinig kleur. Je wil namelijk dat je zoon of dochter tot rust komt in zijn of haar slaapkamer. En genoeg slaap krijgt. Dit rustige witte kinderbed zorgt daarvoor. Het bed behoort bij de serie Smik met grijze handgrepen. Er zijn meerdere meubels verkrijgbaar in de collectie Smik, zoals een nachtkastje, een kledingkast en een complete slaapkamer. Zo kun je jouw slaapkamer in dezelfde kleuren en dezelfde stijl inrichten. Let op! Dit goedkoop kinderbed is exclusief lattenbodem en matras.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 94 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven
Hoogte
: 70 cm
Lengte
: 206 cm
Gewicht
: 35 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderbed Smik .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbed Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.