0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderbed Smik

120,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 90 x 200 cm
Productomschrijving
Goedkoop kinderbed Smik is strak, subtiel en rustig. Handig voor een moderne slaapkamer, of een slaapkamer met weinig kleur. Je wil namelijk dat je zoon of dochter tot rust komt in zijn of haar slaapkamer. En genoeg slaap krijgt. Dit rustige witte kinderbed zorgt daarvoor. Het bed behoort bij de serie Smik met grijze handgrepen. Er zijn meerdere meubels verkrijgbaar in de collectie Smik, zoals een nachtkastje, een kledingkast en een complete slaapkamer. Zo kun je jouw slaapkamer in dezelfde kleuren en dezelfde stijl inrichten. Let op! Dit goedkoop kinderbed is exclusief lattenbodem en matras.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 94 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven
Hoogte
: 70 cm
Lengte
: 206 cm
Gewicht
: 35 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderbed Smik .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbed Smik vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.