0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderbed Smik

120,-
  • Spaanplaat - IDZ_Mat_Wit - 90 x 200 cm
Productomschrijving
Goedkoop kinderbed Smik is strak, subtiel en rustig. Handig voor een moderne slaapkamer, of een slaapkamer met weinig kleur. Je wil namelijk dat je zoon of dochter tot rust komt in zijn of haar slaapkamer. En genoeg slaap krijgt. Dit rustige witte kinderbed zorgt daarvoor. Het bed behoort bij de serie Smik met grijze handgrepen. Er zijn meerdere meubels verkrijgbaar in de collectie Smik, zoals een nachtkastje, een kledingkast en een complete slaapkamer. Zo kun je jouw slaapkamer in dezelfde kleuren en dezelfde stijl inrichten. Let op! Dit goedkoop kinderbed is exclusief lattenbodem en matras.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 70 cm
Lengte
: 206 cm
Gewicht
: 35 kg
Breedte
: 94 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag, Amsterdam en Eindhoven
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kinderbed Smik .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kinderbed Smik ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.