0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Vitrinekast Eva

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Eva vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze chique vitrinekast maakt van jouw woonkamer een elegante ruimte. De vitrinekast heeft een handige indeling, met boven in en onder in lades met dichte deurtjes. Hier kun je veel in kwijt. In het midden is de vitrinekast uitgevoerd met glas. Hier kun je dus perfect jouw persoonlijke bezittingen uitstallen, zodat je er zelf naar kunt kijken en je gasten er een blik op kunnen werpen. Het vak achter het glazen deurtje, wordt opgedeeld in twee stukken door één legplank. Kijk ook eens voor de andere producten in de collectie Eva. Zoals een salontafel, tv-meubel, dressoir of een complete woonkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 75 cm
Hoogte
: 180 cm
Diepte
: 51 cm
Te bekijken?
: Ja, in Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Geleen
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.