0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Eva

399 Adviesprijs699,- 43% Je bespaart € 300,00
Productomschrijving
Dit mooie hoogglans tv-meubel is een echte eyecatcher. Alle ogen zullen meteen naar Eva gaan. Door het gebruik van twee verschillende kleuren, is dit een echt uniek tv-meubel. Met de aanschaf van dit exemplaar, haal je dus zeker iets bijzonders in huis! Dit tv-meubel is anders dan andere tv-meubels, omdat dit meubel bestaat uit lades, in plaats van vakken of legplanken. Daardoor oogt de hoek bij de televisie meteen heel opgeruimd en geordend. Zeker omdat je geen apparatuur ziet. Super handig dus en ook makkelijk met opruimen en poetsen. Kijk voor meerdere hoogglans meubels van de collectie Eva, bij ons ruime assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 46 cm
Lengte
: 150 cm
Gewicht
: 43 kg
Diepte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Eva .
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.