0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Klassieke vitrinekast Soest

160,-
Productomschrijving
Klassieke vitrinekast Soest is één van onze bestsellers. Deze vitrinekast heeft een klassieke look en straalt elegantie uit. De vitrine is voorzien van twee deuren boven elkaar waarvan één met glas. Achter het glas kun je dus perfect jouw pronkstukken etaleren. Onderin heb je opbergruimte voor spullen die je niet aan je gasten wil laten zien of die je zelf gewoon graag wil opruimen. Achter de glazen deur van deze klassieke vitrinekast zie je twee glazen legplanken, die het bovenste gedeelte van de kast opdeelt in drie vakken. Deze planken zijn perfect voor bijvoorbeeld fotolijsten of mooie decoratie. Achter de houten deur onderin zit één legplank, die het onderste deel van de kast opdeelt in twee vakken. Deze klassieke vitrine is leverbaar in de kleur Country Grey. Deze vitrinekast maakt ook onderdeel uit van complete woonkamer Soest.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Breedte
: 70 cm
Gewicht
: 62 kg
Hoogte
: 197 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassieke vitrinekast Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassieke vitrinekast Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.