0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Stone

279 Adviesprijs495,- 44% Je bespaart € 216,00
Productomschrijving
Dit landelijk tv-meubel zorgt voor een warme en knusse uitstraling in je woonkamer. Zo maak je het meteen gezellig in je woning. Dit tv-meubel is verkrijgbaar in twee afmetingen, namelijk 140 en 205 cm. Zo kun je zelf beslissen welke afmeting geschikt is voor jouw woning en jouw televisie. Beide afmetingen tv-meubel hebben genoeg ruimte om alle apparatuur netjes weg te werken. Daarnaast is er ook ruimte voor andere zaken, in de lades ernaast. Ook geïnteresseerd in de andere meubels van serie Stone? We hebben onder andere een vitrinekast, barkast, eettafel, dressoir en salontafel in ons assortiment. Kijk voor de hele collectie hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 54 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 140/205 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.