0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Lofty

205,-
Productomschrijving
Het prachtige industriële tv-meubel Lofty van WOONENZO is een echte blikvanger. Het tv-meubel heeft door de twee vakken genoeg opbergruimte en door de twee lades is er ook genoeg plek voor apparatuur. Je kunt dan de kabels netjes wegwerken zodat deze niet in het zicht zitten. Dit tv-meubel kan perfect gecombineerd worden met de andere meubels uit de woonserie Lofty. Zo is er bijvoorbeeld een complete woonkamer beschikbaar. Maar heb je de meubels liever los? Dan kun je ook een vitrinekast, salontafel, eettafel of dressoir aanschaffen. Bekijk de gehele serie op onze webshop of ga langs in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Breedte
: 154 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 45 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.