0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Marquise

Adviesprijs 225,- 165 27%
Productomschrijving
Een landelijk tv-meubel zorgt voor rust, maar ook een rustieke uitstraling in je woonkamer. Een neutrale woonkamer kan heel prettig zijn natuurlijk, zeker wanneer je veel werkt en thuis echt jouw 'rustplek' is. Het landelijke tv-meubel Marquise is gemaakt van spaanplaat en heeft dus een lange duurzaamheid. Dit tv-meubel is perfect om te combineren met leuke gekleurde accessoires of met gekleurde of opvallende meubels. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het kan met tv-meubel Marquise. Uitgevoerd met twee deuren en een opbergvak in het midden, zodat de apparatuur netjes weggewerkt kan worden en je niet overal kabels ziet. Dit zorgt voor een mooie opgeruimde woonkamer. In de serie Marquise zijn meerdere meubels zoals landelijk tv-meubel Marquise beschikbaar. Wil je alles in dezelfde stijl, ga dan voor de complete woonkamers. Zo ook de complette woonkamer Marquise, waar dit landelijke tv-meubel een onderdeel van is, naast drie andere meubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 148 cm
Hoogte
: 43 cm
Diepte
: 43 cm
Gewicht
: 37 kg
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Tv-meubel Marquise .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Tv-meubel Marquise ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.