7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Segur

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Segur vind je hieronder.
Productomschrijving
Champagnekleurig tv-meubel Segur is een modern en tijdloos tv-meubel. Champagnekleur zal nooit uit de mode raken, dat blijft chic en stijlvol. Met tv-meubel Segur zit je dus altijd goed. Het is een greeploze tv-meubel, zodat er niets uitsteekt en het interieur rustig oogt. Segur is uitgevoerd met twee laden en een opbergruimte waar je jouw apparatuur in kunt zetten en je kabels in weg kunt werken. Zo houd je jouw woonkamer netjes en opgeruimd. In de serie Segur zijn meerdere meubels in dezelfde stijl en dezelfde kleuren verkrijgbaar. Zo kun je jouw woonkamer consequent en goed samengesteld inrichten. Kijk ook eens naar de complete woonkamers.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Breedte 140 cm
Hoogte 47 cm
Diepte 42 cm
Gewicht 32 kg
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.